Sterren (deel 2)

Aangezien er een deel 1 was, moet er natuurlijk ook een deel 2 komen.
Inmiddels zijn de kids twee weken verder en het enthousiasme is gegroeid. De afgelopen weken hebben we veel tijd besteed aan het repeteren. Blijkbaar wordt er thuis ook geoefend, want de blaadjes met tekst zijn steeds minder nodig. De jongens helpen elkaar met het onthouden van de teksten en doen hun uiterste best. De groei en het vertrouwen groeit dan ook met de dag.
Afgelopen week was er onrust in Zataari, waardoor de scholen gesloten waren en wij van Save the Children ook niet in het kamp waren. Zondag en maandag waren dus onverwachts vrij. Dinsdag waren de scholen weer open, maar nog heel rustig. Lang niet alle jongens waren dan ook aanwezig om te repeteren. Ook mijn Arabische collega’s waren thuis, dus aan mij de taak om door te geven dat er geen repetitie zou zijn. De teleurstelling was van de gezichtjes af te lezen…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

1 Reactie op Sterren (deel 2)

  1. chris hofman schreef:

    Hoi Elin,
    Wetende, dat jij je niet onveilig hebt gevoeld door de oorzaak van die onrust in het kamp, stelt me gerust. Dat ze teleurgesteld waren is een tweeledig gevoel, lijkt me. Jammer voor die kinderen, maar ook weer mooi dat ze teleurgesteld waren, want dan doe je toch iets moois en goeds voor hen. Het heeft ze gegrepen. Ik kijk nu al uit naar deel 3 :) want dit is natuurlijk nog niet af…. ‘n Kus en een knuffel, want ‘t is hier vandaag de nationale knuffeldag, ook namens Marion, Chris.

Reacties zijn gesloten.